Ervaren cosmetisch arts
Natuurlijk resultaat
Gratis consultgesprek
Eerlijk advies

Fillers: hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet

Fillers: hyaluronzuur en calcium-
hydroxyapatiet

Deze veilige rimpelbehandelingen bestaan uit hele fijne injecties  (zgn. injectables) met stoffen die ervoor zorgen dat je weer een gladdere, gezonde huid krijgt. Het is geschikt voor behandeling van oppervlakkige lijntjes en diepe plooien  in het gezicht, de hals, handen en lippen. Je merkt vrijwel niets van de behandeling en het effect is heel natuurlijk. Je kunt na afloop direct je dagelijkse bezigheden hervatten, terwijl de verbetering al meteen zichtbaar is. Rimpeltjes en plooien zijn verminderd en de lippen zijn  weer vol en glanzend.

  • Heeft de tijd zijn werk gedaan en heb je rimpels door afnemende elasticiteit en volume? Dan is hyaluronzuur of calciumhydroxyapatiet geschikt. Hyaluronzuur zit van nature in de huid maar neemt af als je ouder wordt. Als we deze stof weer  toevoegen neemt het volume van je huid toe, wordt het soepeler en steviger. Calciumhydroxyapatiet komt ook van nature voor in je lichaam en zorgt voor extra aanmaak van collageen.

Hoe lang geniet je van het resultaat?
De fillers worden door je lichaam afgebroken. Het hangt van je huid, leeftijd, spieractiviteit en van de injectietechniek af hoe lang het resultaat blijft. Fillers werken afhankelijk van de behandeling 9 tot 18 maanden. Je kunt de behandeling veilig herhalen als je dat wilt.

Hyaluronzuur en/of calciumhydroxyapatie zijn geschikt voor het behandelen van: 

  • Rimpels veroorzaakt door ouder worden
  • Facelift
  • Vollere lippen
  • Slapen
  • Jukbeenderen
  • Kin

Hoe veilig is het?
Hyluronzuur en calciumhydroxyapatiet komen van nature in je lichaam voor. Ze worden door je lichaam afgebroken. De fillers zijn  volkomen veilig, mits het door een ervaren arts wordt gebruikt. Bij dokter André zit je dus goed!

Is een rimpelbehandeling iets voor jou?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. We bespreken waar jij je aan stoort en bij wat voor behandeling jij je prettig voelt. Ik neem alle tijd om de behandelingen die passen bij jouw wensen, je huid én je leefstijl uit te leggen. Je krijgt eerlijk advies. Het mooiste wat ik kan bereiken is jou je zelfvertrouwen teruggeven en een blije lach op je gezicht toveren.

Dokter André

Dokter André Beautyworld

 

Dokter André Beautyworld B.V.

 

 

Locatie Almere
Veluwezoom 5 
1327 AA Almere 
(alléén op afspraak)

info@dokterandrebeautyworld.nl
035 8200426
KvK: 71345744

 

Dokter André Beautyworld B.V.

Locatie Almere
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
(alléén op afspraak)

Locatie Huizen
Haardstedelaan 3
1271 NK Huizen
(alléén op afspraak)

info@dokterandrebeautyworld.nl
KvK: 71345744

Locatie Huizen
Haardstedelaan 3 
1271 NK Huizen
(alléén op afspraak)

tot gauw in mijn kliniek!

Pin It on Pinterest

Share This